Cumhurbaşkanı Fuat Oktay: Bugün İtibariyle Geçiş Yapıyoruz, Ancak...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yeni normal hayata geçişe bugün ilk adımın atıldığını fakat 3 kavramın bu süreçte elden bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Fuat Oktay: Bugün İtibariyle Geçiş Yapıyoruz, Ancak...

Fiziki mesafe, maske ve hijyenin olmazsa olmaz olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, amacın salgınla mücadelede elde edilen kazanımların kaybedilmeden, aşama aşama normale dönüş olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından kontrollü sosyal hayata geçişe dair önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklamalarında şu ifadeler görüldü :

Bugün itibariyle “yeni normal” hayata geçiş yapıyoruz... Ancak bazı kısıtlamaların sona ermesi, Kovid-19 ile mücadelemizin bittiği anlamına gelmiyor. Bundan sonraki süreçte de tedbiri asla elden bırakmayacağız. Yeni normalde  fiziki mesafe, maske ve hijyen olmazsa olmazımız.Amacımız salgınla mücadelemizde elde ettiğimiz kazanımları kaybetmeden, aşama aşama normale dönmek. Yeni normal hayatın tüm kurallarına titizlikle, hiçbir gevşemeye mahal vermeksizin uyalım. Bu sadece kendimize ve yakınlarımıza değil, milletimize karşı da sorumluluğumuzdur.