Çorum'da 3 Yaşındaki Çocuğa Cinsel Saldırı: Çocuk Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Çorum 'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre hastanede hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğradığı öğrenildi.

Çorum'da 3 Yaşındaki Çocuğa Cinsel Saldırı: Çocuk Hayatını Kaybetti

Korkunç olay: 3 yaşındaki çocuğa cinsel istismar.

Çorum 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre 3 yaşındaki R.E.Ş isimli çocuk , yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve ARaştırma Hastanesi 'ne kaldırılan talihsiz çocuk, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Küçük çocuk üzerinde yapılan ilk incelemelerde , çocuğun cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Bu şüphe üzerine doktorlar hemen polis ekiplerine haber verdi.

ANNESİ İLE BERABER YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞI

Sağlık personellerinin ihbar etmesi üzerine konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında anne Z.B.Y ile , beraber yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan iki isim emniyete götürüldü ve ifadeleri alındı. 

İfadeleri alınan iki kişi, yapılan sorgulama sonrası “nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” suçlarından adli makamlara sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen anne ve erkek arkadaşı, savcı ifadesi sonrası tutuklama istemiyle hakimliğe sevk edildi. 

Mahkeme, iki ismi de tutuklayarak cezaevine gönderdi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA