Çorum'da 1 Saat Ara ile İki İntihar: Yiyecek Yemeği Olmadığı İçin..

Çorum’ dan gelen son dakika bilgisine göre,  bir saatte iki kişi , kendilerini telle asarak intihar etti.  İntihar eden her iki kişi de boyunlarına geçirdikleri kabloyla yaşamlarına son verdi.

Çorum'da 1 Saat Ara ile İki İntihar: Yiyecek Yemeği Olmadığı İçin..

Çorum 'da art arda iki intihar.

Bölgeden gelen bilgilere göre ilk olay saat 16,30 'da meydana geldi. Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak ’ta meydana gelen feci olayda, İddialara göre, Gökhan T’den haber alamayan yakınları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine polis , itfaiye ekipleri ile birlikte adrese gitti. Balkondan içeri giren polis ile sağlık ekipleri , feci görüntü ile karşı karşıya kaldı. Polis ekipleri ile sağlıkçılar, Gökhan T ’yi asılı halde buldu.

"SENİ SEVİYORUM KIZIM. ÖZÜR DİLERİM"

İntihar ederek yaşamına son veren kişinin , intihardan hemen önce üç yaşındaki kızına  "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" notunu bıraktığı görüldü.

YİYECEK YEMEKLERİ OLMADIĞI İÇİN BABA EVİNE GİTMİŞ

Çorum Haber ’in aktardığı bilgide saat 17.30 ’da yine Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı meydana geldi.  İddialara göre, 33 yaşında olduğu öğrenilen Oktay A, isimli kişi evinde kendini elektrik kablosu ile astı ve yaşamına son verdi.

Polis intihar eden Oktay A ’nın eşi ile görüşme yaptı. Yapılan  görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar evine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söylediği iddia edildi.

Bölgeye gelen Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesi sonrası iki kişinin cansız bedenleri  otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA