Çöpte Göbek Bağı Üzerinde Bebek Bulundu: Acı Haber Geldi

Çanakkale'den tüyleri diken diken eden bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre çöpte bir bebek bulundu.

Çöpte Göbek Bağı Üzerinde Bebek Bulundu: Acı Haber Geldi

Çanakkale'de yeni doğan bebek çöpe atıldı.

Çanakkale Kepez 'de meydana gelen olayda akşam saatlerinde 75'inci sokakta bir çöp konteynırını karıştıran 2 kadın, yeni doğmuş bir erkek bebek buldu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler bebeğe hemen müdahale etti. Hala göbek bağı üzerinde olan bebek, ilk müdahalesinin ardından  bölgeye gelen ambulans ile Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan küçük bebek, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, bölgeye güvenlik şeridi çekti ve inceleme başlattı. Mahalle sakini Recep Sert, bölgedeki basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  "Polis ekipleri geldi. Çöpe çocuk atılmış. Bizim buralardan olduğuna ben inanmıyorum. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Yabancı diye düşünüyorum. Yazık, günah, insanlık dışı bir olay. Sonuç itibariyle canlı bir bebek. Çöpe bırakılması nasıl bir insanlık, nasıl bir duygu ben düşünemiyorum. Çok acı bir olay aslında. 9 ay bir canlıyı karnında taşıyorsun. Üzüldük. Ölmüş diye duyduk. Yazık, günah. Vebali çok ağır ödeyemezler. Mahallemizde oldu. İçler acısı bir olay" ifadelerini kullandı. 

Bebeği çöpte bulan iki kadının ifadeleri polis ekipleri tarafından alındı. Bölgedeki güvenlik kameralarına ve çevrede olayı görmüş olabilecek kişileri araştırıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA