Collezione Konkordato İstedi (Konkordato Nedir?)

Türkiye 'nin önde gelen giyim şirketlerinden olan Collezione, konkordato talebinde bulundu. Peki konkordato ne demek? İşte detaylar.

Collezione Konkordato İstedi (Konkordato Nedir?)

Son dakika: Collezione konkordato istedi.

Son günlerde yaşanan ekonomik dalgalanma , birçok şirketin konkordato istemesine neden oldu. Konkordato isteyen son büyük şirket , ünlü igiym firması olan Collezione oldu. Konkordato talebi sonrası şirkete 3 ay süre ile geçici bir mühlet verildi.

Akyiğit Mağazacılık A.Ş adına Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesine başvuran şirket konkordato başvurusunda bulundu.

Türkiye 'nin en tanınan giyim şirketleri arasında yer alan Collezione; marka olma yolculuğuna 1987 yılında Bakırköy'de açtığı ilk mağazası ile çıktı. Şirketin Türkiye ve dünyada toplam 120 mağazası bulunuyor ve şirket , binlerce kişiye iş kapısı olmayı sürdürüyor.

Sözcü'den Derin Gökçe'nin bugün kaleme aldığı haberine göre, , Akyiğit Mağazacılık A.Ş adına Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesine başvurarak konkordato talebinde bulundu.

Akyiğit Mağazacılık A.Ş’nin başvurusunu değerlendiren mahkeme şirkete yönelik 3 aylık geçici mühlet kararı verdi. Mahkeme SMM Haluk Uslu, Burak Huysal, Ali Fatih Uysal’ı geçici komiser heyeti olarak atadı.

KONKORTADO NE DEMEK?

​​​​​​​