Cinsel İlişkiye Karşı Geldiği için Kendisini Vuran Sevgilisini Öldüren Kadın Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da kendisine cinsel ilişki teklif eden, kabul edilmemesinin ardından kendisini sağ ayağından vuran ve darbeden sevgilisi 55 yaşındaki İsmail İlgi'yi elinden aldığı tabancayla vuran Zehra Y., hastanedeki tedavisinin ardından adli makamlara teslim edildi.

Cinsel İlişkiye Karşı Geldiği için Kendisini Vuran Sevgilisini Öldüren Kadın Adliyeye Sevk Edildi

Olay, 23 Kasım'da Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi'nde yaşandı. Zehra Y., eğlenmek için sevgilisi İsmail İlgi'nin çiftlik evine gitti. Burada bir süre alkol alan ikiliden İsmail İlgi, iddialara göre sevgilisi ile ilişkiye girmek istedi. Zehra Y.'nin kabul etmemesinin ardından içki içmeye devam eden İsmail İlgi, bu kez zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Sevgilisinin direnmesine öfkelenen İsmail İlgi, yaşanan arbedenin ardından Zehra Y.'yi tabanca ile ayağından vurdu.

Yaralanan kadın acı içinde yere yığılırken, İsmail İlgi, sevgilisini darbetti. Yaşanan arbede sırasında alkolün etkisindeki İsmail İlgi'nin elinden tabancayı alan Zehra Y. , sevgilisini başından vurarak öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri ikiliyi kanlar içerisinde buldu.

Hayatını kaybeden İlgi'nin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, hastanedeyken ilk ifadesi alınan Zehra Y., "Eğlenmek ve vakit geçirmek için gitmiştik. Bir süre sonra beni ilişkiye girmek için zorladı. Ben de ona 'uygun değilim' dedim. Daha sonra birlikte alkol aldık ama o çok içti. Yine ilişki konusunu açtı. Ben 'hayır' deyince silahıyla beni ayağımdan vurdu. Alkollü olmasından yararlandım silahını elinden alıp onu vurdum. Öleceğini düşünmedim" ifadelerini kullandı. Hastanedeki tedavisi sona eren kadının adliyeye sevk edildiği kaydedildi.