CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan Teröristlerin Öldürülmesine Tepki : Vahşice

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halktv'de Medya Mahallesi programındaki yaptığı konuşmayla tepkileri üzerine çekti.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan Teröristlerin Öldürülmesine Tepki : Vahşice

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'ndan PKK Kurucusunun Öldürülmesine Tepki : Vahşice

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halktv'de Medya Mahallesi programındaki yaptığı konuşmayla tepkileri üzerine çekti.

PKK'nın kurucu üyelerinden Sakine Cansız ve 3 diğer teröristin Fransa'da öldürülmesine tepki gösteren Kaftancıoğlu, bölücü teröristlerin öldürülmesiyle ilgili 'Vahşice' yorumunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Halktv'de Medya Mahallesi programındaki yaptığı konuşmayla tepkileri üzerine çekti. PKK'nın kurucu üyelerinden Sakine Cansız ve 3 diğer teröristin Fransa'da öldürülmesine tepki gösteren Kaftancıoğlu, bölücü teröristlerin öldürülmesiyle ilgili 'Vahşice' yorumunu yaptı. Kaftancıoğlu, "Bakın ben bir insan hakları savunucusuyum, ben bir yaşam hakkı savuncusuyum. Suçu ne olursa olsun, herkesin yaşama ve yargılanma hakkı vardır. Suçu ne olursa olsun. Siz 3 kadını gidip de, Avrupanın merkezinde vahşice bir cinayetle öldürüyorsanız, bunu ben bir yaşam hakkı savunucusu olarak kınamak zorundayım. Bu kişilerin suçu ne olursa olsun, doğru bulmadığımı ifade etmek durumundayım." şeklinde konuştu. 3 Kadın Teröristin Etkisiz Hale Getirilmesi 10 Ocak 2013 tarihinde Leyla Sönmez , Fidan Doğan ve Sakine Cansız, Fransa'daki Gare du Nord tren istasyonları yakınındaki bölücü terör örgütünün bürosunda susturuculu silahlarla etkisiz hale getirilmişlerdi.

Kamu Bülteni Haber Sitesi (@kamu.bulteni)'in paylaştığı bir gönderi ()

Kaftancıoğlu, "Bakın ben bir insan hakları savunucusuyum, ben bir yaşam hakkı savuncusuyum. Suçu ne olursa olsun, herkesin yaşama ve yargılanma hakkı vardır. Suçu ne olursa olsun. Siz 3 kadını gidip de, Avrupanın merkezinde vahşice bir cinayetle öldürüyorsanız, bunu ben bir yaşam hakkı savunucusu olarak kınamak zorundayım. Bu kişilerin suçu ne olursa olsun, doğru bulmadığımı ifade etmek durumundayım." şeklinde konuştu.

3 Kadın Teröristin Etkisiz Hale Getirilmesi

10 Ocak 2013 tarihinde Leyla Sönmez , Fidan Doğan ve Sakine Cansız, Fransa'daki Gare du Nord tren istasyonları yakınındaki bölücü terör örgütünün bürosunda susturuculu silahlarla etkisiz hale getirilmişlerdi.