Cezaevinden Çıkan Tacizci, Yine Tacizden Yakalandı

İzmit'te 18 yaşındaki genç kıza cinsel tacizde bulunduktan sonra, çantasını gasp etmeye çalışan Metin Ş. isimli şahıs, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Cezaevinden Çıkan Tacizci, Yine Tacizden Yakalandı

Şahsın daha önce taciz ve çeşitli suçlardan cezaevinde 10 sene yattığı öğrenildi.  Olay, 5 Aralık'ta, İzmit Gültepe Mahallesi Ertan Okançay sokağı üzerinde meydana geldi. Metin Ş. isimli şahıs sokakta yürüyen genç kıza önce elle tacizde bulundu daha sonra kendisine tepki gösteren genç kızın çantasını gasp etmeye çalıştı.

Talihsiz kızın çantasını da çalamayan sapık hızla bölgeden uzaklaştı. Genç kızın şikayeti üzerine polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şahsın kimliğini tespit etti. Her gün 17.30 ile 18.00 sıralarında tacizde bulunduğu caddeye geldiği belirlenen şahıs buradaki operasyonla kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan sapığın, burada taciz suçlamalarını kabul etmediği belirtilirken,  Metin Ş.'nin 2008 yılında 3 farklı cinsel taciz ve yağma suçuna karıştığı, bu suçlardan dolayı 10 yıl hapis yattığı, cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıs daha sonra adliyeye sevk edildi. 

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA