Ceren Özdemir'in Katili Katliam Yapmak için Hazırlık Yapmış! Katilin İfadesi Kan Dondurdu

Ordu'da evinin önünde vahşice katledilen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in katil zanlısının ifadeleri kan dondurdu. Açık cezaevinden kaçtığı belirlenen şahıs, emniyetteki ifadesinde Ceren'i okuldan çıktıktan sonra uzun süre takip ettiğini ve zayıf gördüğü için bıçaklayarak katlettiğini söyledi.

Ceren Özdemir'in Katili Katliam Yapmak için Hazırlık Yapmış! Katilin İfadesi Kan Dondurdu

Ceren Özdemir'in Katili Katliam Yapmak için Hazırlık Yapmış

Cezaevinden kaçtığından bu yana inşaatlarda kaldığını, cinayette kullandığı bıçağı da bir işletmeden çaldığını itiraf eden cinayet zanlısı, silah alarak daha çok insan öldürmek istediğini fakat para bulamadığı için toplu katliamı gerçekleştiremediğini söyledi. 

Erkekler yerine zayıf kadınları tercih ettiğini daha önce de bir çok kadını takip ettiğini fakat kadınların kalabalıklara karıştığı için cinayeti işleyemediğini söyleyen Özgür Arduç isimli cani, "Kolayca öldürebileceğim insanlar aradım. Silah bulsaydım daha fazla insanı rahatlıkla öldürebilirdim" dedi.  Olay gününe ilişkin itiraflarını sürdüren şahıs, "Olay günü Süleyman Felek Caddesi üzerinde kızı gördüm, takip ettim. Evinin önüne geldiğimizde montumun cebindeki bıçağı çıkartarak, koluma soktum. Amacım, kızı öldürüp, çantasını almaktı.Bu sırada kız kapı ziline bastı. Üst kat camından bir bayanın baktığını gördüm. Kapı açılınca kız içeri girdi. Ben de arkasından 'Bakar mısınız, burada Metin diye biri oturuyor mu?' dedim. Bana dönmesiyle birlikte bıçağı rastgele iki defa sapladım. Koşarak oradan uzaklaştım. Sabah kendime yeni avlar aradım ama fırsat bulamadım." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA