Bursa'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 'Satanist Ayini' İddiası

Bursa'nın Gemilk ilçesi Gemsaz sahilinde 6 parçaya ayrılmış vaziyette köpek ölüsü bulunduğu bildirildi.

Bursa'da Akıllara Durgunluk Veren Olay! 'Satanist Ayini' İddiası

Köpeği bulan Gemsaz Koruma derneği Danışmanı İlyas Altuğlu, ortada köpeğin gövdesinin yanlarında ise yıldız şeklinde parçalarının bulunduğunu, köpeğin katledilmesinde satanist ayini şüphesi olduğunu söyledi.

Gemlik Gemsaz'da sabah saatlerinde yürüyüş yapan Gemsaz Koruma Derneği Danışmanı, çimler üzerinde 6 parçaya ayrılarak pentagram yapılmış köpek ölüsü ile karşılaştı. Durum polis ve belediye ekiplerine bildirildi. Gelen polis ekipleri olay yeri incelemesinin ardından hayvanın ölüm nedeni ve sahile bırakanların tespiti için çalışma başlatırken, parçalara ayrılmış köpek ise Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından defnedilmek üzere alındı.

Köpek ölüsünü bulan Altuğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada talihsiz hayvanın parçalarının pentagram şeklinde dizili vaziyette bulduklarını belirterek, "'Sabah saatlerinde sahilde gezdiğim sırada parçalara ayrılmış köpeğin cansız bedeniyle karşılaştım. Çimenlerin üzerine parçaları bırakılmış. Ortada gövdesi bulunuyordu, diğer parçaları ise yıldız şeklinde etrafına dizilmişti. Satanistlerin ayin yaptığından şüpheleniyoruz" dedi.