Böyle Evlat Olmaz Olsun! Annesini Öldürüp Başını Kesti... Sebebi Kan Dondurdu!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranan 61 yaşındaki kadının cansız bedeni, başı kesik vaziyette köye 2 kilometre uzaklıkta bulunurken, cinayet şüphesiyle gözaltına alınan oğlu ile birlikte 3 kişinin adliyeye sevk edildiği, talihsiz kadının oğlunun da arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

Böyle Evlat Olmaz Olsun! Annesini Öldürüp Başını Kesti... Sebebi Kan Dondurdu!

22 Mayıs Cuma Günü Uzunköprü'ye bağlı Kavakayazma köyünde yaşanan olay kan dondurdu. Oğğlu Aykut G. ile aynı evde yaşayan Fatma G. evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Köylülerin durumu bildirmesi üzerine AFAD ve Jandarma ekiplerince yapılan kadına ulkaşılamadı. Pazar günü köyde çobanlık yapan bir vatandaş tarafından dere yatağı kenarında bir kadının başı kesilmiş vaziyette cesedi bulundu.

"BANA BİR ŞEY OLURSA KEFENİM İÇİN BU PARAYI KULLANIN..."

Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine talihsiz kadının Fatma G. olduğu tespit edildi. Daha önce yakın bir komşusuna bir miktar para verdiği ve, "Bana bir şey olursa bunu kefenim için kullanın" dediği öğrenilen kadının cinayetinin aydınlatılması kapsamında yapılan soruşturma neticesinde Aykut G. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı.  Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilen şahsın, uyuşturucu bağımlısı olduğu ve para için annesini öldürdüğü öne sürüldü. 61 yaşında feci şekilde hayatını kaybeden talijhsiz kadının cansız bedeni adli tıp kurumundaki işlemlerinin ardından köy mezarlığında defnedildi.