Borel Satışı Epttavm'den Başladı-İşte Fiyatı

Son dakika : Borel satışı PTT 'nin eavm sayfası üzerinden başladı. Eptt üzerinden borel satışının başlamasının ardından binlerce sipariş verildi. Borel 'in satış fiyatı da belli oldu.

Borel Satışı Epttavm'den Başladı-İşte Fiyatı

Borel 'in fiyatı belli oldu.

Yerli el dezenfektanı Borel 'in fiyatı belli oldu. 100 ml yerli el dezenfektanı Borel epttavm sayfası üzeriden satışa sunulmaya başlandı.

Dün bir açıklama yapan Fatih Dönmez, "İnşallah yarından itibaren de BOREL'i farklı satış noktalarında vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bütün dünyada kişisel hijyen ürünlerinde ciddi bir sıkıntı yaşanmasına rağmen, bizler kendi kaynaklarımızı koordine ederek vatandaşlarımızın talebini ivedilikle karşıladık." demiş ve sözlerini şu şekilde sürdürmüştü: "Bizler için ailesinden, evinden, sevdiklerinden uzakta, bu mücadelenin en ön saflarında yer alan kahramanlarımızı unutmadığımızı göstermek istiyoruz. Biliyoruz onların bu fedakarlıklarını, onların hakkını ödemek çok zor. En azından bugünlerde özveriyle çalışan kahramanlarımıza minnet ve teşekkürlerimizi göstermek istiyoruz." 

PTT 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Borel 'in satıldığı Ptt sayfasında şu ifadelere yer verildi:

BOREL; Koronavirüs hastalığı (COVID-19) salgınıyla ülke olarak mücadele ettiğimiz şu günlerde, hastalığın başlıca yayılma yollarından biri olan el temizliğine yardımcı olmak amacıyla üretilmiştir.

BOREL; el ve cilt kullanıma uygundur.

BOREL içinde yer alan bor ve esansiyel yağlar alkolün oluşturduğu cilt hasarını engeller, cilde yumuşaklık verir. Ayrıca Bor anti-bakteriyel ve antifungal özelliği olması nedeniyle ekstra hijyen sağlayıp eldeki mikrop ve bakterilerin oluşmasını önlemektedir.

FİYATI AÇIKLANDI

Eti Maden İşletmesi 'nde üretilen dezenfektan PTT 'nin e avm sayfası üzerinden 7.45 TL 'ye satışa sunuldu. 

İşte o  sayfa:

100 ml 'si 7.45 TL olan dezenfektan , eptt aracılığıyla vatandaşlara satılıyor. 

NASIL SİPARİŞ VERİLECEK?

Borel siparişi vermek isteyenlerin https://www.epttavm.com/item/89809226_borel-antibakteriyel-el-dezenfektani100ML sayfasına gitmesi ve siparişini bu sayfa üzerinden vermesi gerekmektedir. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA