Bodrum'da Feci Olay: İki Kişi Öldürüldü

Son dakika haberi: Muğla 'nın Bodrum İlçesi 'nden alınan son dakika bilgilerine göre bir lojmanda iki kişinin öldürüldüğü öğrenildi.

Bodrum'da Feci Olay: İki Kişi Öldürüldü

Son dakika : Bodrum'da çifte cinayet.

Muğla 'nın Bodrum İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Sabah saatlerinde önceki gün meydana gelen olayda balık çiftliğinde çalışmakta olan 39 yaşındaki  Hasan Yanık  ve 26 yaşındaki Hamdi Ekim Serdaroğlu'nun kaldığı lojmandan art arda silah sesi geldi.

Silah seslerinin duyulması sonrası çevrede bulunan vatandaşlar hemen jandarma ekiplerini aradı. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler incelemede bulundu. Öte yandan bölgeye sağlık ekipleri de sevk edildi. 

Lojmana giren jandarma ekipleri,  Yanık'ın ve Serdaroğlu'nun başından vurulduğunu gördü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede iki kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Pompalı tüfekle gerçekleştiği öğrenilen saldırı sonrası kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışmalar başladı. 

İki kişiyi öldürdükten sonra yaya olarak kaçtığı bildirilen zanlının yakalanması için takip köpekleri ile aramalar yapılıyor. 

Öte yandan jandarma ekipleri, çevrede bulunan kameralar ve mobese görüntülerini incelemeye başladı. 

KAVGA ÇIKMIŞ

Edinilen bilgilere göre 40 'lı yaşlarda bir kişinin lojmana geldiği ve Hasan Yanık ile tartıştığı , iki kişi arasında sözlü başlayan tartışmanın kısa sürede büyüdüğü ve tekme tokatlı kavga çıktığı öğrenildi.  Kavga sonrası saldırganın otomobilinde bulunan pompalı tüfekle Hasan Yanık'a ve kendisine engel olmak isteyen Hamdi Ekim Serdaroğlu'na ateş ettiği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA