Binali Yıldırım: Burada Yaşamanın Bir Bedeli Var

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, memleketinde Bilgi ve Kültür Evi'nin açılışını gerçekleştirdi. Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Binali Yıldırım: Burada Yaşamanın Bir Bedeli Var

TBMM Başkanından önemli açıklamalar.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatili için baba ocağı Erzincan 'ın Refahiye İlçesine bağlı Kayı köyüne geldi ve burada bulunan Bilgi ve Kültür Evi 'nin açılış törenini gerçekleştirdi. 6 yıl boyunca memleketin her yerine hizmet götürdüklerini ileri süren Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Elimizin değmediği, hizmetimizin ulaşmadığı yer kalmadı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bütün yol arkadaşlarımız olmak üzere güzel hizmetleri ve işleri memleketimize yapmaya gayret ettik. Elbette daha yapılacak çok işimiz var. Her zaman yapılacak yeni şeyler var. Mevlana'nın dediği gibi 'Dün dünde kaldı cancağazım, bugün yeni bir gün, yeni şeyler söylemek lazım.' Ülkemiz büyüyor ve gelişiyor. Ülkemiz büyüdükçe ve geliştikçe de bazılarının kıskançlığı artıyor, husumeti artıyor. Ülkemize Matbet ve milletimize zarar vermek için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Siz bunların ne olduğunu benim kadar biliyorsunuz. Bunlar bitmeyecek. Çünkü biz zor bir coğrafyada yaşıyoruz."

Bulundukları coğrafya 'nın kader olduğunu söyleyerek açıklamasını sürdüren Yıldırım, şu sözlerle açıklamasını sonlandırdı:

"İbn-i Haldun'un dediği gibi 'Coğrafya kaderdir.' Bu topraklar bizim kaderimiz, bu toprakların bedeli çok yüksek. Onun için burada yaşamanın ve hayatta kalmanın büyük bedeli var. Tarih boyunca bu bedeli ödeyerek bugünlere geldik. Bundan sonra da inşallah sadece ülkemiz için değil bölgemiz ve İslam ümmeti için var gücümüzle çalışıp gayret edeceğiz ve gelecek nesillerin umudu olmaya çalışacağız."

Açıklamasından sonra Yıldırım, Bilgi ve Kültür Evi 'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Kamubulteni.com  | Ankara