Berberlerde Yeni Yasak ve Fiyat Artışı Olacak mı? Açıklaması Geldi

Berberlerde fiyat artışı olacak mı? Sakal tıraşı yasaklanacak mı ? Konu ile ilgili İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz bir son dakika açıklamasında bulundu.

Berberlerde Yeni Yasak ve Fiyat Artışı Olacak mı? Açıklaması Geldi

11 Maysı 'ta açılacak berberler ile ilgili açıklama.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün bir açıklama yaptı. Erdoğan açıklamasında berberler, kuaförler, güzellik salonlarının 11 Mayıs günü açılacağını söyledi. Erdoğan açıklamasında, "Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmeler 11 Mayıs’ta faaliyete geçebilecek." dedi. 

FİYAT ARTIŞI OLACAK MI?

NTV 'nin sorularına cevap veren İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz bir son dakika açıklamasında bulundu. Akyüz yaptığı açıklamada, berberlerde ve kuaförlerde fiyat artışı olmayacağının altını çizdi.

SAKAL TIRAŞI YASAKLANSIN

İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, salgın süresince berberlerde sakal tıraşının yasaklanması gerektiğini ifade etti. Akyüz açıklamasında, ''Salgın bitene kadar sakal tıraşının yasaklanmasını talep ediyorum'' dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA