Batman'dan Kahreden Bir Haber Daha: Şehit Sayısı Yükseldi

Batman 'dan kahreden haber bugün geldi. Hasankeyf 'te meydana gelen hain saldırıda 4 askerimiz şehit olmuştu. Alınan son dakika bilgilerine göre şehit sayısı yükseldi.

Batman'dan Kahreden Bir Haber Daha: Şehit Sayısı Yükseldi

Batman 'nın Hasankeyf İlçesi 'nden kahreden habreler gelmeye devam ediyor.

4 Ekim gününe yasa boğan şehit haberleri ile uyandık. Batman 'da meydana gelen hain saldırıda ilk belirlemelere göre 4 askerimiz şehit olmuştu. Edinilen son dakika bilgilerine göre yaralı olan askerlerimizden 3 'ü daha şehit oldu ve şehit sayımız 7 'ye çıktı.

Art arda gelen kahreden haberler ülkeyi yasa boğdu. El yapımı patlayıcı ile gerçekleşen hain saldırı sonucu 2 askerimiz de yaralandı.

VALİLİK 'TEN GELEN İLK AÇIKLAMA

Batman Valiliği 'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “İlimiz Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında operasyona giden zırhlı askeri aracımızın geçişi esnasında El Yapımı Patlayıcı (EYP) saldırısı sonucu 4 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Bölgede kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır”

İlk açıklamanın ardından hastanede tedavi altına alınan askerlerimizden durumu ağır olan 3 askerimiz de şehit düştü ve şehit sayısı 7 oldu.

Şehitlerimize Allah 'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı dileriz..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA