Barışmak için Gittiği Eşini Tabancayla Vurdu

Barışmak için Gittiği Eşini Tabancayla Vurdu

Gaziantep'te aldıkları boşanma kararı üzerine babaevine dönen, 2 çocuk annesi eşi Sibel M.'yi barışmak için yanına gittiğinde tabancayla vuran şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dehşete düşüren olay Çarşamba günü, 60'ıncı Yıl Mahallesi'nde Sibel M.'nin babasının evinde meydana geldi. Ortak boşanma kararının ardından babaevine dönen eşiyle barışma konuşması yapmaya giden Yunus M.,, o esnada merdivenlerden inen Sibel M.'yi tabancayla vurdu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, ağır yaralanan kadının ambulansla hastaneye kaldrıkldığı, olay sonrası kaçan şahsın kısa sürede yakalandığı öğrenildi.

Polis merkezindeki işlemleri sona erdikten sonra adli makamlara teslim edilen şahsın tutuklandığı bildiriliirken, Sibel'in annesi Döne P., "Yunus, bizi aradı, kızımla görüşmek istediğini söyledi. Eve geldi ve kızımı aradı. Kızım aşağı inerken, silah sesleri duyduk. Kızıma 6 kurşun isabet etti. Sağlık durumu ciddi ve bir daha ayağa kalkamayabilir" ifadelerini kullandıi.