Barışma Bahanesiyle Kandırdığı Eşini Öldürdü, Oğlu, Baldızı ve Yeğenini Yaraladı

Diyarbakır'da eşinden şiddet gören kadın, baba evine sığındı. Cani adam, barışma vaadiyle tekrar eve götürdüğü eşini kurşuna dizerek vahşice katlederken, oğlu , baldızı ve yeğenini de yaraladı.

Barışma Bahanesiyle Kandırdığı Eşini Öldürdü, Oğlu, Baldızı ve Yeğenini Yaraladı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesi'nde meydana gelen kan donduran olaya dair detaylar ortaya çıktı. Mehmet B., 6 çocuk annesi Süryan B.'ye şiddet uyguladı.

Defalarca baba evine sığınan talihsiz kadın, eşi tarafından kandırılarak tekrar evine döndürüldü. Geçtiğimiz günlerde eşinin tekrar şiddet uygulaması üzerine babasının yanına giden Süryan B.'ye Mehmet B., bir daha asla şiddet uygulamayacağı sözünü vererek talihsiz kadını tekrar eve getirdi.  Süryan B., öğle saatlerinde oğlu  , kardeşi Fatma S. ve kocasının yeğeni ile evde oturduğu sırada eşinin silahlı saldırısına uğradı.

Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiği, başına isabet eden Fatma S.'nin ağır yaralandığı, Azad B. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mehmet B. , saldırının ardından olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şahsın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.