Balerin Heykeline Tecavüz Girişimi

İstanbul Maltepe 'de skandal bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre balerin heykeline tecavüz etmeye kalkıştılar.

Balerin Heykeline Tecavüz Girişimi

İstanbul 'da yok artık dedirten bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, İstanbul Maltepe Yalı Mahallesi Beşçeşmeler ’de bulunan Türkiye’nin ilk balerini Meriç Sümen 'in heykeline önceki gün gece geç saatlerde saldırıda bulunuldu.

ALKOLLÜ KİŞİ TECAVZ ETMEYE KALKIŞTI

Skandal olayı gören bir kişi, alkollü olduğunu gördüğü 6 kişilik grubun heykelin yanına geldiğini aktardı ve okayı şu şekilde anlattı;

“2 kadın, 4 erkekten oluşan bir grup, heykelin bulunduğu yere geldi, içlerinde alkollü olan bir erkek pantolonunu indirerek sokakta sergilenen heykele tecavüz etmeye çalıştı. Çevredeki esnaflardan birinin müdahalesi sonucu grup kaçtı. Daha sonra tekrar gelerek heykeli devirip kırdılar.”

DERNEK BAŞKANI 'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan skandal ile ilgili açıklamada bulunan Babil Kültür, Sanat ve Bilim Derneği Başkanı İnci Şenel, herhangi bir güvenlik kamerasının olayı kaydetmediğini ve suçluları tespit edemediklerini , bu nedenle olayla ilgili herhangi bir tahkikat yapılamadığını, şikayetçi olamadıklarını anlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Çok üzücü bir olay. Ahlaki değerlerin bu kadar yerle bir olduğunu bir kez daha görmek beni çok şaşırttı. Sözün bittiği yerdeyiz.”

Kamubulteni.com  | Ankara