Bakkaldan Çirkin Saldırı: Kadın Güvenlikçi Haddini Bildirdi

İstanbul Pendik 'te meydana gelen olayda, bir kadın güvenlikçi, kendisine tacizde bulunan bakkala sert şekilde cevap verdi.

Bakkaldan Çirkin Saldırı: Kadın Güvenlikçi Haddini Bildirdi

Son dakika haberi İstanbul 'dan geldi. Edinilen bilgilere göre Pendik 'te, özel bir güvenlikçi, kendisini taciz eden bakkal E.S. 'ye biber gazı ile saldırdı ve onu copla dövdü.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, geçtiğimiz 17 Ağustos günü meydana gelen olayda, Pendik Esenler Mahallesi'nde bulunan evinin bulunduğu sokaktaki her zaman alışveriş yaptığı bakkala alış veriş yapmak için gitti.

BUGÜN ÇOK GÜZELSİN DEDİ VE..

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, iddiaya göre Bakkal E.S. isimli kişi, içeri alış veriş yapmaya gelen özel güvenlikçi kadına "Bugün çok güzelsin, çok şıksın, görünmüyorsun ortalıkta?"  dedi ve ona sarılıp onu öpmeye çalıştı. Bakkalın bu saldırısı sonucu şoka uğrayan kadın, ondan kurtularak bakkaldan çıktı ve evine gitti. Yaşadıkları karşısında büyük şok yaşayan kadın, durumu ailesine ve eşine anlatamadı. 

GEL SANA ÇAY ISMARLAYAYIM DEDİ

Gülcan Sahabet E.A. isimli kadın güvenlik görevlisi, daha önce de sürekli olarak kendisine laf atan ve saldırı girişiminde bulunan bakkala tepkisini kendi yöntemi ile verdi. Bakkal, bu saldırılar sonrası o bakkala bir daha gitmediğini, bakkaın ise daha sonra kendisine, "Küs müyüz, gel sana bir çay ısmarlayayım. Çok güzelsin, bana bunu yapma" demesi üzerine yanında bulunan biber gazını E.S.'nin yüzüne sıktı. Biber gazını bakkalın gözüne sıkan kadın, yanında bulunan copla onu dövmeye başladı.

Copla onu döven kadın güvenlikçi, bunun ardından polise şikayette bulundu. E.S. de polise gidip şikayetçi oldu ve bilmediği bir nedenden dolayı saldırıya uğradığını iddia etti.

Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara