Bakan Akar'dan Astsubay ve Subay Olmak İsteyen Gençlere Çağrı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan subay ve astsubay adayı öğrenci alımıyla ilgili önemli açıklamalar. Kara Harp Akademisi'nde öğrencilerle bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSÜ 2019 başvuru sürecine ilişkin gençlere çağrıda bulundu.

Bakan Akar'dan Astsubay ve Subay Olmak İsteyen Gençlere Çağrı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci aday Belirleme Sınavının başvurularının sürdüğünü, kahraman ordumuza katılmak ve yeni bir gelecek kurmak isteyen gençlerimizin ÖSYM üzerinden 27 Şubat'a kadar başvurularını yapabileceğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Savunma Üniversitesi Harp Akademisi'nde askeri öğrencilerle bir araya geldi. Burada başvuru süreci devam eden 2019 MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına ilişkin çağrılarda bulunan Hulusi akar, "Geçtiğimiz yıl Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavında bir değişiklik çerçevesinde Harp Okulları ve Astsubaylık Meslek Yükseokullarının öğrenci alım faaliyetlerine yönelik bazı değişiklik yapılmıştır. Bu çerçevede Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday belirleme sınavları yapılacak. Bu sene de bu sınav 7 Nisan 2019 tarihinde 81 ilde gerçekleştirilecek. Aday belirleme sınavına başvurular başlamış bulunmakta. 16 Ocak 2019 – 27 Şubat 2019 tarihleri arasında bu müracatlar ÖSYM tafafından alınacaktır.Harp Okullarına ve Astsubaylık Meslek Yüksekokullarına müracatlarda son yıllarda geçekten sayı son derece artmıştır. Bu da bizler için son derece memnuniyet verici olaydır. Bu da gösteriyor ki asil milletimizin ordu-millet anlayışının göstergesi olarak, silahlı kuvvetlerimize gösterilen teveccühün göstergesi olarak bu husus ortaya çıkmıştır." dedi.

DIŞ KAYNAKTAN SUBAY , ASTSUBAY ALIMLARI, UZMAN ERBAŞ , SÖZLEŞMELİ ER ALIMLARI , POLİS , BEKÇİ ALIMLARI , KAMUYA MEMUR ALIMLARI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI VE DAHA FAZLASINI HABER OLARAK CEP TELEFONUNUZA ALMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİRMEYİ UNUTMAYIN.

KAMU BÜLTENİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA