Bağlar Belediyesi'nde Personel Maaşlarına Yüzde 60 Zam Yapıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, personel maaşlarında yüzde 40 ile 60 arasında zam yaptıklarını, bunun belediye tarihinin en büyük iyileştirmesi olduğunu belirtti.  

Bağlar Belediyesi'nde Personel Maaşlarına Yüzde 60 Zam Yapıldı

AK Partili Beyoğlu, personel arasındaki yevmiye eşitsizliğine son verildiğini, personellere yüzde 40 ile 60 oranında zam yapıldığını, ayrıca tüm personellere yüzde 4 oranında ek iyileştirme sağlandığını kaydetti.

Ön lisans ve lisans mezunu personele daha fazla iyileştirme yapılarak üniversite mezuniyetinin teşvik edildiğini söyleyen Beyoğlu, kaynakların doğru kullanımı durumunda halkın hizmeti göreceğini, çalışanların mutlu olacağını söyledi.

Başkan Beyoğlu, "Bizler bu başarılı hizmetleri yaparak halkımızı mutlu ederken tek başımıza değildik. Personelimizin emek ve gayretleriyle bunu başardık. Biz de istedik ki bu kadar emek veren çalışma arkadaşlarımızı mutlu edelim, evlerine huzurlu şekilde gitmelerini sağlayalım. Kaynakları doğru ve yerinde kullanırsanız hem halk hizmetle tanışmış olur hem personel bunun gibi zam ve iyileştirmelerle mutlu olarak huzurla çalışmış olur. Biz anlayış ve misyon olarak emek ve emekçi dostuyuz. Bizlere bu imkanları oluşturan devletimize, milletimize ve Cumhurbaşkanımıza Allah zeval vermesin." şeklinde konuştu.