Bacağı Mazgala Sıkışan Genç Kadının Ayağı Kırıldı

İzmir'de meydana gelen olayda bir kadının ayağı, kırık olan mazgalın bölümüne sıkıştı. Acılar içinde kalan kadının bacağının kırıldığı öğrenildi.

Bacağı Mazgala Sıkışan Genç Kadının Ayağı Kırıldı

İzmir'de feci olay: Mazgala sıkışan ayağı kırıldı.

İzmir  Balçova'dan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Balçova İlçesi'ned 7 Ağustos günü meydana gelen olayda, aracından indikten sonra yürümek için adım atan Ceyda Arslan'ın sağ bacağı, kırık olan mazgal kapağından içeri girdi.

Kırık mazgala ayağı sıkışan kadın acılar içinde kaldı. Dizine kadar mazgalın içine giren kadının ayağı kırıldı. 

Acılar içinde kalan kadının imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Ceyda Arslan 'ın sıkışan bacağını mazgaldan çıkardı. 

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan incelemede kadının bacağının kırıldığı tespit edildi.

Tedavisi yapılan kadın taburcu edildi. 

BELEDİYENİN SORUMLULUĞU

Avukat Anıl Ersoy, yaşanan feci olay ile ilgili bir açıklama yaptı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 14'üncü maddesi uyarınca belediyelerin görev ve sorumlulukları kapsamında su ve kanalizasyon gibi kentsel altyapıyı, kent ve vatandaş için çevre ve çevre sağlığını koruyucu şekilde tümüyle yerine getirmeli. Bu hükme aykırılık olması halinde belediye aleyhine hem yetkililer adına idari yaptırım, hem de vatandaş için gördüğü zararın tazmin edilmesi doğar.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA