Son dakika haberi: Azerbaycan ile vizeler kalkıyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında bir müjdeyi verdi. Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın, Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını 1 Eylül'den itibaren kaldıracağını açıkladı.
2019 YILI VİZESİZ GİRİLEBİLECEK ÜLKELER
- Andorra
- Antigua ve Barbuda
- Arjantin
- Arnavutluk
- Azerbaycan
- Bahamalar
- Bahreyn
- Barbados
- Belarus-Beyaz Rusya
- Belize
- Bolivya
- Bosna-Hersek
- Botsvana
- Brezilya
- Brunei
- Doğu Timor
- Dominika
- Dominik Cumhuriyeti
- Ekvador
- El Salvador
- Endonezya
- Ermenistan
- Fas
- Fiji
- Fildişi Sahili
- Filipinler
- Filistin
- Guatemala
- Güney Afrika Cumhuriyeti
- Güney Kore
- Gürcistan
- Haiti
- Honduras
- Hong Kong
- Irak
- İran
- Jamaika
- Japonya
- KKTC
- Kamboçya
- Karadağ
- Katar
- Kazakistan
- Kenya
- Kırgızistan
- Kolombiya
- Komor Federe İslam Cumhuriyeti
Sevgili Türkiyelikardeşlerimiz, Burası Kolombiya gibi sakin bölge diğil ki. Burası Kafkasya. Azerbaycanın komşuları emperyalist devletler. Buraya gelen her hangi bir Türkiye vatandaşı ruslar ve farslar tarafından muhtamel olaraq batının ajanı sayılıyor.
Dünyanın bir ucundaki kolombia ulkesi 2012 yilindan beri vize uygulamıyor. Oysaki azerbaycan tek millet iki devlet olarak dilden dile geziyor. Fakat girişlere vize alıyor yıllardır. Komik degil mi. Hayırdır kafasına tas mı düştü ilham aliveyin.
Bence hepsi birbirinden güzel ülkeler özellikle Azerbaycan gittim gördüm