Arabesk Müziğin Sevilen İsimlerinden Hakan Taşıyan'dan Kötü Haber

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık problemleriyle gündeme gelen Hakan Taşıyan'ın yeniden hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Arabesk Müziğin Sevilen İsimlerinden Hakan Taşıyan'dan Kötü Haber

Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan sanatçının organ nakli için tedavi altına alındığı kaydedildi. Bir döneme şarkıları ve tarzıyla damga vuran Arabesk dönemin önde gelen isimlerinden Hakan Taşıyan'ın sağlık sorunları nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, Taşıyan'ın organ nakline ihtiyacı olduğu öğrenildi. 47 yaşındaki Taşıyan'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay, "Değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan'ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse, Taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

Hakan Taşıyan, Twitter hesabından, "Sevgili gönül dostlarım. 9 Aralık 2020 Çarşamba günü ameliyata gireceğim. Dualarınızı eksik etmeyin yeniden görüşmek dileğiyle" mesajını paylaştı.