Apartman Yönetiminden Skandal Uyarı! Köpekler ve Kuryeler Giremez...

Adana'nın Çukurova ilçesindeki Efe Yıldırım Sitesi'ne sipariş götüren Adana Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Yalçın Parmak, kapı girişinde, 'Siteye kuryeler ve köpekler giremez' yazısını gördü.

Apartman Yönetiminden Skandal Uyarı! Köpekler ve Kuryeler Giremez...

Ardından da iddialara göre apartman yöneticisiyle karşılan kurye, yöneticinin hakaretine uğradı. Yazının fotoğrafını çeken kurye, sosyal medya hesaplarından paylaşarak, ekmeğinin peşindeki insanlara bu denli hakaretlerin yapılmaması gerektiğini vurguladı.

Parmak, "Apartmana sipariş getirmiştim ve dönüşte apartman yöneticisiyle karşılaştım. Bana 'Çabuk çık, fazla oyalanma, asansör kullanma' gibi hakaretlerde bulundu. Aşağılayıcı sözler sarf etti. Bende kendilerini uyardım resmi bir çalışanım, derneğimiz var dedim. Bize böyle davranmayın diye uyardım. Biz buraya siparişe geliyoruz, işimizi yapıyoruz. Böyle aşağılayıcı sözler hiç yakışmıyor, bir de bu girişteki yazıyı kaldırın, çok kötü olmuş dedim. 'Kuryeler ve köpekler giremez' diye yazılmıştı çünkü. Köpekler ve kuryeleri aynı kategoride kullanmak bizim için aşağılayıcı oluyor" ifadelerini kullandı. Aynı apartmana giden başka kuryeler de yöneticinin, "Siz de virüs vardır, hırsız mısınız, neden geliyorsunuz?" şeklinde tepkilerle karşılaştıklarını söyledi.