Annesi, 14 Yaşındaki Kızını Sevgilisi ile Birlikte Olmaya Zorladı: Fotoğraf ve Videolar Çekti

Eskişehir'de akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Bir kadın, 14 yaşındaki kızını sevgilisi ile birlikte olmaya zorladı. Onun çıplak fotoğraflarını ve videolarını sevgilisine yolladı.

Annesi, 14 Yaşındaki Kızını Sevgilisi ile Birlikte Olmaya Zorladı: Fotoğraf ve Videolar Çekti

Eskişehir 'de akıllara durgunluk veren olay yaşandı.

Bir kadın , 14 yaşındaki kızını kendi sevgilisi ile birlikte olmaya zorladı. 

Ö.A. isimli anne, 2019 yılı Eylül ayında 3 çocuğunu yanına aldı ve bir apart otelde sevgilisi olan H.H.K. ile buluşmaya gitti. Anne, burada çocuklarını bir odaya yerleştirdi ve diğer odada bekleyen sevgilisinin yanına gitti. Kadın, bir süre sonra yan odadaki 14 yaşındaki kızını çağırdı ve sevgilisinin yanına getirdi. 

Ö.A. isimli kadın, 14 yaşındaki kızının elbiselerini çıkarmaya çalıştı ve onun sevgilisi ile birlikte olmasını istedi. H.H.K 'nın cinsel istismarına uğrayan kız çocuğu bir süre sonra odadan çıktı. 

Bu olaydan sonra kadının, sonraki günlerde kızının çığlak fotoğraflarını ve videolarını çektiği ve bunları sevgilisine yolladığı ortaya çıktı. 

Kız çocuğu durumu rehber öğretmenine anlattı. Hemen polise haber verildi ve Ö.A. ile sevgilisi tutuklandı. 6 Mart 'ta gözaltına alınan ve  'çocuğa karşı cinsel taciz', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocuğun cinsel istismarı', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlarından tutuklanan anne ile sevgilisi hakkın da Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

İkisi hakkında  43’er yıl hapis cezası istendi.

TÜM AYRINTILARI ANLATTI

Küçük kızın annesi, ifadesinde tüm suçunu söyledi ve olayı ayrıntıları ile anlattı. Sevgilisi ise iddiaları reddetti. 

ADLİ KONTROL İLE SERBEST KALDILAR

48 gün tuutklu kaldıktan sonra mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldılar. 

Küçük kızın babası ise bir üst mahkemeye itiraz başvurusu yaptı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA