Anne, Sevgilisi ve 1 Kişi Tutuklandı: 8 Yaşındaki İkiz Kız Çocuklarına Cinsel Saldırı

Çanakkale Bayramiç'ten son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre burada ikiz kız çocuklarına cinsel istismarda bulunulduğu iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada kızların annesi ve 2 kişi tutuklandı.

Anne, Sevgilisi ve 1 Kişi Tutuklandı: 8 Yaşındaki İkiz Kız Çocuklarına Cinsel Saldırı

Çanakkale 'de feci iddia.

Çanakkale Bayramiç 'de meydana gelen olayda Birsel T. isimli kadın, eşinden boşandı. Eşinden boşanan kadın daha sonra Göksel A ile birlikte yaşamaya başladı. 

Birsel T. 'nin 8 yaşındaki kızı ise annelerinin yanında kaldı.  Bu süre zarfında ise Göksel A. isimli kiinin 17 yaşıundaki oğlu U.A ve arkadaşı 16 yaşındaki S.B. 'nin ikiz kızlara cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. 

PARA KARŞILIĞI GÖZ YUMDU

İddialara göre Birsel S. isimli kişinin ise cinsel taciz için bu şahıslardan para aldığı ve istismara göz yumduğu öne sürüldü.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER

Küçük kızlar, başlarına gelen feci olayı babaannelerine ve halalarına anlattı. Anlatılanlara göre bu kişilerin 8 yaşındaki iki kızların çıplak fotoğraflarını ve görüntülerini çektikleri iddia edildi. 

BABASININ YANINA GİDİNCE ORTAYA ÇIKTI

Yılda bir ay babasının ve babaannesinin yanına kalmaya giden kızlar, burada durumu babaannesine anlattı. Olay bu şekilde ortaya çıktı. 

GÜNLÜKLERİNE YAZMIŞLARÜ

8 yaşındaki çocuklar, durumu halalarına anlatınca hala, yanındaki telefonla ses kaydı yaptı ve çocukların günlüklerine baktı. Günlüklerde de bu şekilde olaylar geçtiğini gören aile hemen savcılığa gitti ve suç duyurusunda bulundu.

ANNE VE 3 KİŞİ YAKALANDI

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada anne ve 3 kişi yakalanıp gözaltına alındı. Olayın duyulması sonrası ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçti ve ikiz kız kardeşler, Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde koruma altına alındı.

ANNESİ SEVGİLİSİ VE BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Birsel T., birlikte yaşadığı Göksel S., oğlu U. A. ile arkadaşı S. B. gözaltına alındı. ifadeleri sonrası mahkemeye sevk edilen isimlerden  S. B. adli kontrolle bırakılırken diğer şüpheliler tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA