Alkollü Arkadaşlar Birbirine Girdi! 1 Ölü, 1 Yaralı

Tekirdağ Kapaklı'da alkol aldıkları belirtilen 3 arkadaş arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Alkollü Arkadaşlar Birbirine Girdi! 1 Ölü, 1 Yaralı

Kazak Gölü Mesire Alanı'nda meydana gelen olaya ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı.

Alkol aldıkları belirtilen 3 arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Emircan E. isimli şahıs, üzerinde taşıdığı silah ile Berkay T. ve Mesut H.'ye ateş etmeye başladı. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Berkay T. ve Mesut H.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumu ciddi olduğu belirtilen Berkay T., buradan daha sonra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıulırken, Mesut H. ise Çorlu'daki devlet hastanesine kaldırıldı. Berkay T., kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bir arkadaşını yaralayıp, diğerini öldüren Emircan E. isimli şahıs ise emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.