Alacaklı Kavgası Kanlı Bitti! "300 Liramı Niye Vermiyorsun?"

İzmir'in Konak ilçesinde 37 yaşındaki M.F.Ö. isimli şahıs, 300 lira alacaklı olduğu iddia edilen 24 yaşındaki Fırat A.'yı çıkan tartışmanın ardından tabanca ile yaraladı.

Alacaklı Kavgası Kanlı Bitti! "300 Liramı Niye Vermiyorsun?"

Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, saldırının ardından kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, dün gece saatlerinde Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarında yaşandı. M.F.Ö., iddiaya göre kendisine 300 lira borcu olan Fırat A. ile bir tamirhane önünde karşılaştı. İkili bir süre tartıştıktan sonra M.F.Ö belinden çıkardığı silahla Fırat A.'ya art arda kurşun yağdırdı. Fırat A., vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırgan olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Fırat A., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırının ardından kaçan şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Hastaneye kaldırılan şahısla ilgili de bilgi haber merkezlerine ulaştı. Fırat A.'nın hayati tehlikesi devam ediyor...