Aksaray'dan Skandal Olay: Kandırdığı Erkek Çocuğunu..

Son dakika haberi Aksaray 'dan geldi. Polis ekipleri, şüphelendiği kamyonete kamyonete gizlice yaklaştı ve skandalı suçüstü yaptı.

Aksaray'dan Skandal Olay: Kandırdığı Erkek Çocuğunu..

Aksaray’da skandal bir olay yaşandı.

Edinilen son dakiak bilgilerine göre, devriye gezmekte olan polis ekipleri, bir zanlıyı erkek bir çocuğa cinsel istismarda bulurken yakaladı ve gözaltına aldı.

Aksaray Kireçlik mevkisi atış poligonu civarında meydna gelen olayla ilgili edinilen bilgiye göre, bölgede devriye gezmekte olan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, boş arazisinde bir kamyonet fark etti. Kamyoneti kontrol etmek için gizli şekilde oraya yaklaşan polis ekipleri kamyonetteki bir şahsı, erkek bir çocuğa cinsel istismarda bulunurken suçüstü şekilde yakaladı. Araçtan indirilen ve 42 yaşında olduğu öğrenilen C.S.  gözaltına alınırken, cinsel istsimar mağduru 15 yaşındaki İ.S. isimli çocuk polis merkezine götürüldü.

Hastaneye sağlık kontrolü için getirilen zanlı, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Bir şey yapmadığını söyleyen ve bu şekilde kendini savunan zanlı emniyete götürüldü. Çocuğun ise şahsın kendisini tehditle arabaya bindirerek araziye götürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara