Akıllı Telefonu Olanlara İyi Haber: Ücretsiz 1 GB İnternet Verilecek

son dakika açıklaması. Telefonu olan vatandaşları ilgilendiren açıklama geldi. Yapılan açıklamada, cep telefonu olan herkese ücretsiz 1 GB internet hediye edileceğine yer verildi.

Akıllı Telefonu Olanlara İyi Haber: Ücretsiz 1 GB İnternet Verilecek

Son dakika : Herkese 1 GB ücretsiz internet.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, koornavirüs pandemisine karşı alınan tedbirlerle birlikte internet kullanımının ülke genelinde oldukça artması nedeniyle Ramazan ayında tüm cep telefonu abonelerine ücretsiz 1 gb internet verileceğini söyledi. 

Bakan Karaismailoğlu  yaptığı açıklamada, konu ile ilgili GSM operatörleri ile iletişime geçtiklerini söyleyerek, "Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı. İnternet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına destek istedik" ifadelerini kullandı. 

Bakan Karaismailoğlu açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: "Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine ramazanda 1’er gigabyte interneti ücretsiz sağlayacak"

1 GB ÜCRETSİZ İNTERNET NASIL ALINIR?

GSM operatörleri ile ücretsiz 1 GB internet için görüşmeler yapıldı. GSM operatörlerinin ise kısa sürede buna yanıt vermesi ve otomatik olarak vatandaşların cep telefonlarına 1 GB internet tanımlaması bekleniyor.