Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Akdeniz Üniversitesi'ne sözleşmeli 88 kamu personeli alımı yapılacak. Hemşire ve diğer sağlık personeli alımı için başvuru genel ve özel şartları belli oldu.

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Akdeniz Üniversitesi'ne sözleşmeli 88 kamu personeli alımı yapılacak. Resmi kamu personeli alımı duyurusu,

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK İÇİN TIKLA.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü'nün resmi sayfası ve çeşitli kamu siteleri aracılığıyla yayımlandı. Yayımlanan duyuruda alımla ilgili, "Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde, (Hastane) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esasların Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 88 (seksensekiz) adet sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar aşağıdaki gibi oldu: 

Akdeniz Üniversitesi personel alımı için başvuru yapacak adayların başvuru özel şartlarının yanı sıra, 657 sayılı DMK'nın 48'inci maddesindeki şartları , erkek adaylar için askerlik şartını, lisans mezunları ve önlisans KPSS şartını yerine getirmesi gerekli. Adayların 35 yaşını aşmaması da gerekiyor. Başvuru işlemleri 27 Eylül 2019 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde personel.akdeniz.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formunun ve talep edilen diğer belgelerin teslimi şeklinde gerçekleşecek. Başvuru sırasında adaylardan KPSS, Öğrenim Belgesi, askerlik durumunu gösterir belge gibi belgeler talep edilecek. Adaylar, söz konusu belgelere Akdeniz Üniversitesi'nin resmi sayfasındaki personel alımı duyurusundan erişim sağlayabileceği gibi, başvuru sonuçları ve atama sürecine ilişkin diğer bilgilere de söz konusu internet sayfasından ulaşabilecek.