Aile Bakanlığı 2011 Memur Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 2011 memur alımı için kadro dağılımı açıklandı. İşte Resmi Gazete 'de yayımlanan karar.

Aile Bakanlığı 2011 Memur Alımı Kadro Dağılımı Belli Oldu

Kamu kurumlarına memur alımı için bugün bazı değişiklikler yapıldı.

Resmi Gazete 'de bugün yayımlanan yeni karara göre Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine 2011 kamu personeli alımı için  bazı kadro ve derece değişiklikleri yapıldı. 

Resmi Gazete 'de yayımlanan karara göre alım yapılacak kadrolar şu şekilde;

Aile Bakanlığı bünyesine Sağlık personeli, Avukat, Öğretmen, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bekçi, Hizmetli, Din Görevlisi, Bakıcı Anne, Çocuk gelişimcisi, Fizyoterapist, Sosyal Çalışmacı, Aşçı, Hemşire, Biyolog, Eczacı, Bilgisayar İşletmeni, Yurt Müdürü Diş Tabibi ve Programcı gibi kadrolara 2011 memur ataması yapılacak.

KURUM İÇİ NAKLEN VE AÇIKTAN ATAMA İLE 

Yayımlanan bu kadrolara Yüksek dereceli kadrolara kurum içinden naklen atama yapılacak. düşük dereceli kadrolara ise merkezi atama ve açıktan atama yolu ile kamu personeli alımı yapılacak.

ALIMLAR NE ZAMAN?

Resmi Gazete 'de yayımlanan kararda duyuruda alım tarihine yer verilmedi. Söz konusu kadrolara 2019 yılı içinde merkezi atama ve açıktan atama ile memur alınacak.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN