Ağrı'da Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı-Mersin ve Ordu'ya Şehit Ateşi Düştü

Ağrı'da çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı. Mersin ve Ordu'ya şehit ateşi düştü. Mersinli Piyade Uzman Çavuş İdris Şahin ve Ordulu Jandarma Uzman Çavuş Ceyhun Aslantürk'ün acı haberleri ailelerine ulaştı.

Ağrı'da Şehit Olan Askerlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı-Mersin ve Ordu'ya Şehit Ateşi Düştü

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı.

Ağrı Doğubeyazıt 'ta güvenlik güçlerimiz ile bölücü hainler arasında çıkan çatışmada iki askerimiz şehit oldu.  Şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri açıklandı.

ORDU 'YA ŞEHİT ATEŞİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre çatışmada Ordu Perşembeli Jandarma Uzman Çavuş Ceyhun Aslantürk 'ün şehit olduğu öğrenildi. 

Perşembe İlçesi merkesi Kavalı Mahallesi 'nde bulunan şehidimizin baba evine askeri yetkililer ve mülki idare personelleri gitti. Acı haber, şehidin babası Cumhur Arslantürk ve annesi Gülsün Arslantürk 'e verildi. 

Şehit ateşinin düşüğü evde büyük acı yaşanırken çevredeki vatandaşlar bölgeye geldi ve eve Türk bayrakları asıldı , taziye çadırı kuruldu. 

23 yaşında olanduğu öğrenilen Aslantürk 'ün ailenin, 4 kardeşten en büyük çocuğu olduğu ve bekar olduğu öğrenildi. 

MERSİN'E ACI HABER

Doğubeyazıt'ta çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş İdris Şahin şehit oldu. Şehidimizin acı haberi, Mersin 'in Toroslar İlçesi 'nde ikamet etmekte olan ailesine ulaştı. 

Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Abdullah Kalaycıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden ve İlçe Emniyet Müdürü Zeki Avşar, şehidimizin evine geldi. 

25 yaşındaki şehidimizin ailesinin ikamet ettiği Toroslar İlçesi'nde bulunan Halkkent Mahallesi'nde yaşayan annesi Perizade Şahin'e acı haber verildi.

Acı haber sonrası birçok kişi eve akın etti ve taziye dileklerini iletti.

Aile evine ve mahalleye Türk bayrakları asıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA