Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga! 1 Ölü, 7 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki bir eğlence mekanını işleten Bekir A., oğlu Sezercan A. ve garson olarak çalışan personeller arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga! 1 Ölü, 7 Yaralı

Afyonkarahisar'da Silahlı Kavga! 1 Ölü, 7 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki bir eğlence mekanını işleten Bekir A., oğlu Sezercan A. ve garson olarak çalışan personeller arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Grup tartışmadan sonra dağılırken, iki grubun bir süre sonra tekrar karşılaşması üzerine sopalar ve silahlarla kavga başladı.

Oğuzhan Öztürk, hastaneye Kaldırılırken Hayatını Kaybetti

Bekir A.'nın silahından çıktığı belirtilen kurşunlar, Oğuzhan Öztürk ve o esnada olaya müdahale etmeye çalışan bir uzman çavuşa isabet etti. Olayda ayrıca Sezercan A, Mahsun Ç, Ali K, Duran D, Ömer M. ve İlyas K. de isimli çalışanlar da yaralandı. Yaralılardan Oğuzhan Öztürk, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken hayatını kaybederken, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yandan Bekir A. emniyet ekiplerince kısa sürede gözaltına alındı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA