Afyonkarahisar'da Feci Olay: 12 Yaşındaki Kızın Feci Ölümü

Afyonkarahisar'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tartıştığı ağabeyi O.A.'nın yumrukladığı 12 yaşındaki Sude Naz A. odasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan küçük kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Afyonkarahisar'da Feci Olay: 12 Yaşındaki Kızın Feci Ölümü

12 yaşındaki kızın  feci ölümü.

Afyonkarahisar 'dan feci bir son dakika haberi geldi. Bugün  saat 12.00 sularında merkeze bağlı Dörtyol Mahallesi 'nde meydana gelen feci olayda, iddiaya göre, oturdukları evin mutfağında21 yaşındaki  O.A. ve kız kardeşi 12 yaşındaki Sude Naz A.  'ekmeğe çikolata sürmek' konusu üzerinde tartışmaya başladı.

Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Olayın kavgaya dönüşmesinin ardından Sude Naz A., ağabeyine vurdu ve gözlüğünü yere fırlattı. Bunun üzerine sinirlenen O.A., kız kardeşine 3 defa art arda yumruk attı. Yumrukların şiddetli ile acı çeken Sude Naz A., ağlayarak odasına doğru kaçtı ve kapısını kilitledi.

YEDEK ANAHTARLA KAPIYI AÇTILAR

Ağlayarak odasına giden 12 yaşındaki kız için annesi ve abisi odaya gitti.  Annesi ve O.A., yedek anahtarı kullanarak kapıyı açtı. Kapıyı açan annesi ve abisi, 12 yaşındaki kızı yatağın üzerinde baygın halde buldu. Baygın halde yatağın üzerinde bulunan Sude Naz A. için hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı ve 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri Sude Naz A. 'ya ilk müdahaleyi yaptı ve onu hastaneye ambulansla kaldırdı.

Sude Naz A. doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan feci olay sonrası polis ekipleri, kızın abisi  O.A. 'yı gözaltına aldı. Sude Naz A.'nın cenazesi ise otopsi işlemleri yapılması için  Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Öte yandan O.A.'nın psikolojik sorunları olduğu, tedavi gördüğü öne sürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA