Adliyede Görevli Mübaşir 7. Kattan Atlayarak Hayatına Son Verdi

Bakırköy Adliyesi'nde bugün kan donduran bir olay meydana geldi. 24. İş Mahkemesinde mübaşir olarak görev yaptığı kaydedilen R.E.Y. , 7. kattan atlayarak hayatına son verdi.

Adliyede Görevli Mübaşir 7. Kattan Atlayarak Hayatına Son Verdi

Bakırköy Adalet Sarayı'nda öğle saatlerinde meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı. 24. İş mahkemesinde görev yapan R.E.Y.'nin adliyenin 7. katından kendisini boşluğa bırakarak hayatına son verdiği kaydedildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığından da konuya ilişkin yazılı açıklama yayımlandı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:Bakırköy Adliyemizde mübaşir olarak görev yapmakta olan R.E.Y. bugün saat 13.00'te adliyemizin 7. katından atlayarak intihar girişiminde bulunmuştur.

Olay yerine gelen 112 Acil personeli tarafından hayatını kaybettiği tespit edilmiştir. Personelimizin bir süredir kronik psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu anlaşılmıştır. Adalet teşkilatımız adına personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.