Adana'da Su Fiyatlarına %30 İndirim Yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı 5. Oturumu ve ASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi

Adana'da Su Fiyatlarına %30 İndirim Yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı 5. Oturumu ve ASKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda ADana Büyükşehir Belediye Başkanı Aralar'ın daha önce söz verdiği üzere su fiyatlarında yüzde 30'luk indirime gidilmesine yönelik karar alınırken, indirimli tarife 1 Aralık 2019 tarihinden itibaren uygulanacak.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyenin su isale ve altyapı hizmetlerinde kullanılan malzemelere yüzde 50 civarında zam gelmesine rağmen, sözlerini tutmak istediklerini ve yüzde 30 indirime gidilmesi gerektiğini söyledi. Bir çok belediyede su fiyatlarına zam yapıldığını hatırlatan Zeydan Karalar, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak toparlandıkça, bunun semeresini halka yansıtacağız. Suya yaptığımız yüzde 30 indirim Adana halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.