Adana'da Feci Olay: 14 Yaşındaki Kızla Binada Öyle Bir Şekilde Yakalandı ki..

Son dakika haberi : Adana 'da 14 yaşındaki kız ile internetten tanışan kişi, onunla metruk binada buluştu ve çıplak şekilde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Adana'da Feci Olay: 14 Yaşındaki Kızla Binada Öyle Bir Şekilde Yakalandı ki..

14 yaşındaki kızla binada çıplak yakalandı.

Adana 'dan alınan son dakika bilgilerine göre, Turan Cemal Beriker Bulvarı 'nda bulunan metruk bir fabrika binasına, genç bir erkekle kız çocuk girdi. Kız çocuğu ile gencin metruk binaya girdiğini gören çevredeki vatandaşlar,  durumu hemen polis ekiplerine haber verdi.

ÇIPLAK ŞEKİLDE YAKALANDILAR

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, binanın 2 'nci katında bulunan merdiven boşluğunda genci, kız çocuğuyla birlikte çıplak şekilde yakaladı.

14 yaşında olduğu öğrenilen E.Ç. isimli kız çocuğu, ekipler tarafından alınıp bölgeden uzaklaştırılırken, Onur G. isimli olduğu öğrenilen kişi ise gözaltına alındı.

İNTERNETTEN TANIŞMIŞLAR

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen Onur G. isimli kişi, E.Ç isimli kız çocuğu ile internette tanıştıklarını  ve buluşmak için sözleştiklerini söyledi. Binaya konuşmak için girdiklerini öne süren Onur G., polis merkezine götürüldü. E.Ç. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Onur G., 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 14 yaşındaki E.Ç. ise ailesine teslim edildi.