99/1 Celp Dönemi Askerlik Yerleri Açıklanıyor

Milli Savunma Bakanlığı 99/1 celp dönemi askerlik yerleri belli oluyor. Peki 99/1 cep yerleri ne zaman açıklanacak? Sonuçlara nasıl ulaşabilirim?

99/1 Celp Dönemi Askerlik Yerleri Açıklanıyor

99/1 askerlik yerlerinin belli olması için geri sayım sona eriyor.

On binlerce vatandaş, askerlik yerlerinin belli olup olmadığını araştırmaya başladı. Vatani görevlerini yapmak için büyük merakla bekleyişlerini sürdüren vatandaşlar, askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağını, askerlik yerlerinin hangi internet sayfası üzerinden belli olacağını araştırmaya başladı. 

Askerlik yeri ne zaman belli olacak? sorusu hala araştırılıyor. 

99/1 celbi ile vatani görevlerini yapmak için askeri birliklere gidecek vatandaşlar için açıklama geldi. Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Şubat celbiyle askere gideceklerin vatani görev yerlerinin ilk grup yerlerinin 15 Ocak 2019 günü erişime açılacağına yer verildi. 

Sonuçlar 15 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek. Öte yandan sonuçlar açıklandığında kamubulteni.com 'da olacak. 99/1 celp dönemi vaani görev yerleri belli olduğunda haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

YEMİN TÖRENİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Askere giden vatandaşların yemin töreni, acemi birliğine katılım tarihinin ardından 3. hafta içerisinde yapılmaktadır. . Bu tarih, 23 ila 26 gün arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

YEMİN TÖRENİ KAÇ SAAT SÜRER?

Yemin töreni, programın durumuna göre değişmektedir. Tören içerisinde konuşmalar ve ödül programı dahil ortalama bir yemin töreni 1 saat sürmektedir. Fakat askerler için tören öncesi hazırlık ve programın tamamı 3-4 saati bulabilmektedir.

ASKERLİK YERLERİ BELLİ OLDUĞUNDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN