9 Ülkeye Seyahat Yasağı Sonrası Pegasus'tan Bilet İptali ve Erteleme Duyurusu

Pegasus tarafından bir açıklama yapıldı. Resmi internet adresi üzerinden yaptığı açıklamada Pegasus, 9 ülkeye gelen seyahat yasağı sonrası bilet iptali, değişimi ve tarih değişikliği detaylarına yer verildi.

9 Ülkeye Seyahat Yasağı Sonrası Pegasus'tan Bilet İptali ve Erteleme Duyurusu

Pegasus 'tan bilet açıklaması.

Pegasus Havayolları tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, 9 ülkeye getirilen seyahat yasağı sonrası detaylara yer verildi. 

"14-18 MART SEFERLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ GÜNCELLEME!" ifadeleri ile başlayan uyarı açıklamasında şu bilgilere yer verildi:

"Resmi makamlarca getirilen kurallar gereği 14-17 Mart tarihlerinde Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘dan Turkiye'ye yapılacak uçuşlarda tüm Türk vatandaşları,

TC mavi kart sahipleri ve ülkemizde oturum iznine sahip olan yolcular kabul edilebilmektedir.
14-18 Mart tarihleri arasında yapılacak Türkiye çıkışlı uçuşlarda ise sadece yurt dışı oturum izni ya da yabancı ülkelerin vatandaşı olan yolcular kabul edilebilmektedir.

İlgili bilet işlemlerinizi http://flypgs.com ve mobil uygulamamızdan yapabilir, en güncel duyurular için websitemizi ve resmi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz."

Pegasus resmi internet adresinden yayımlanan duyuru şu şekilde:

-14-18 Mart tarihlerinde Türkiye’den Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘ya bazı uçuşların çift yönlü yapılmasına karar verilmiştir.
-Kurallar gereği, Türkiye çıkışlı uçuşlarda sadece yurt dışı oturum izni ya da yabancı ülkelerin vatandaşı olan yolcular kabul edilebilmektedir.
-Kurallar gereği, Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘dan Türkiye'ye yapılacak uçuşlarda sadece T.C. vatandaşları, T.C. oturum izni ve T.C. mavi kart sahibi olan yolcular kabul edilebilmektedir.
 

14-18 Mart’ta yapılacak olan ek sefer uçuş listesine aşağıdaki linkten ulaşabilir, flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

*Liste düzenli olarak güncellenmektedir. Lütfen takip ediniz.

https://www.flypgs.com/14-18-martta-icra-edilecek-olan-ek-seferler

*******

Değerli Misafirlerimiz,

SHGM talimatları ve yabancı ülkelerin resmi otoritelerinin Korona Virüsüne karşı aldıkları tedbirler doğrultusunda bugüne (14 Mart 2020) kadar aşağıdaki ülkelere uçuş kısıtlamaları getirilmiştir:

Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka, Avusturya, İtalya, Irak, Iran, Suudi Arabistan, Ukrayna, Kosova

Bu kısıtlamalar dahilinde bazı ek seferler yapılacaktır ve diğer tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. Bu doğrultuda en güncel bilgiyi alabilmek adına duyurumuzu takip ediniz.

Sefer Kısıtlaması olan Ülkeler;

Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka, Avusturya, İtalya, Irak, İran – SHGM talimatı doğrultusunda kısıtlanmıştır.
Suudi Arabistan, Ukrayna, Kosova – Ülke resmi otorite kararları doğrultusunda kısıtlanmıştır.
Yapılacak Seferler;

14-18 Mart tarihlerinde Türkiye’den Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘ya bazı uçuşların çift yönlü yapılmasına karar verilmiştir.
Kurallar gereği, Türkiye çıkışlı uçuşlarda sadece yurt dışı oturum izni ya da yabancı ülkelerin vatandaşı olan yolcular kabul edilebilmektedir.
Kurallar gereği, Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, İsveç, Norveç, Danimarka ve Avusturya‘dan Türkiye'ye yapılacak uçuşlarda sadece T.C. vatandaşları, T.C. oturum izni ve T.C. mavi kart sahibi olan yolcular kabul edilebilmektedir.
14-18 Mart’ta yapılacak olan ek sefer uçuş listesine aşağıdaki linkten ulaşabilir, flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alabilirsiniz.

*Liste düzenli olarak güncellenmektedir. Lütfen takip ediniz.

https://www.flypgs.com/14-18-martta-icra-edilecek-olan-ek-seferler

İptal Olan Seferler;

İptal olan uçuşlarınızdan doğan ücretsiz değişiklik, iade ve açığa alma hakkınızı flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamalarım üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Şu an çağrı merkezinde oluşacak olan yoğunluk sebebiyle işlemlerde yavaşlama olabilir, lütfen endişe etmeyiniz ve bilet işlemlerinizi flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden yapınız.

Hatırlatmak isteriz ki, iptal olan uçuşlarınızdan doğan (uçuş tarihi geçtikten sonra dahi) ücretsiz değişiklik, iade ve açığa alma hakkınızı hiçbir kayıp yaşamadan önümüzdeki günlerde de flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden tamamlayabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA