88 Yaşındaki Abisine Balta ile Saldırdı

Kastamonu 'da meydana gelen olayda bir kişi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle arasında husumet olan abisine balta ile saldırdı.

88 Yaşındaki Abisine Balta ile Saldırdı

88 yaşındaki kişi, 80 yaşındaki kardeşine balta ile saldırdı.

Kastamonu 'nun Hanönü İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre 80 yhaşındaki Mehmet Ö ile 88 yaşındaki İsmail Ö arasında kavga çıktı. İki kardeş arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde büyüdü ve kavgaya dönüştü. 

Bölgeden gelen bilgilere göre Mehmet Ö isimli kişinin kendinden 8 yaş büyük abisine balta ile saldırdığı ve balta ile onun başına burduğu bildirildi. Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA VURMAYA DEVAM ETTİ

Mehmet Ö. , balta darbesi sonrası yere düşen abisine saldırmaya başladı ve onu darp etti. Çevredeki bir kişi hemen gelerek olaya müdahale etti. 

NEDENİ BELLİ OLDU

İki kardeş arasında arazi nedeniyle tartışma çıktığı ve aralarında husumet olduğu öğrenildi. Kardeşinin saldırısı sonucu yaralanan 88 yaşındaki İsmail Ö, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası 112 Acil Servis ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

İsmail Ö 'nün tedavisi sürüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Bölgeye ihbar üzerine gelen polis ekipleri , saldırgan Mehmet Ö 'yü yakaladı ve emniyete götürdü. İfadesi alınan Ö, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA