81 Şehirde Öğrencilere Ücretsiz Tablet ve Dizüstü Bilgisayar-Laptop (Acun Ilıcalı TV, Selçuk Bayraktar-Belediye MEB Başvurusu)

Acun Ilıcalı, Selçuk Bayraktar, Belediyeler ve daha birçok kuruluş tarafından kampanyalar başlatıldı. Başlatılan kampanyalar kapsamında Türkiye genelinde yüz binlerce öğrenciye ücretsiz laptop ve tablet hediye edileceğine yer verildi.

81 Şehirde Öğrencilere Ücretsiz Tablet ve Dizüstü Bilgisayar-Laptop (Acun Ilıcalı TV, Selçuk Bayraktar-Belediye MEB Başvurusu)

TV8 - Acun, MEB, Selçuk Bayraktar ve Belediyelerden ücretsiz tablet laptop.

2020-2021 eğitim öğretim yılında okullar açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada okulların ilk haftalarda ana sınıfı ile 1. sınıflar için yüz yüze açıldığına , önümüzdeki süreçte diğer sınıflar için de bir karar alınacağına yer verildi. Üniversitelerde ise ilk dönem uzaktan eğitim yöntemi ile olacak.

BİNLERCE ÖĞRENCİNİN ERİŞİMİ YOK

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden on binlerce kişinin internet erişimi yok.İnternet erişiminin yanı sıra binlerce kişinin ne akıllı elefonu, ne tableti ne de bilgisayar var. Bu durum nedeniyle binlerce öğrenci derslerindne geri kalıyor. 

AYNI EVDE OKUYAN 2-3 ÖĞRENCİ VAR

Bir evde tek telefon ya da tablet ile bilgisayar olması nedeniyle yine birçok öğrenci derslere erişemiyor. Ders saatlerinin çakışması nedeniyle bir öğrenci derslere girerken diğer öğrenci derslere giremiyor.

ACUN ILICALI 'DAN BİLGİSAYAR

Tv8 'in sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta Pazar günü bir kampanya düzenledi. Televizyonda yardım kampanyası düzenleyen Acun Ilıcalı, öğrencilere laptop hediye edilmesi için yardım kampanyasını yaptı ve milyonlarca TL para topladı. Bir bilgisayar için 3 bin TL değer biçildi ve bu şekilde yardım toplandı. 

MEB'DEN AÇIKLAMA

:Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bilgisayar ile tablet kampanyalarının olumlu bulunduğu, öğrencilere destek için güzel kampanyalar olduğuna yer verildi.

BELEDİYELER TABLET VE BİLGİSAYAR VERİYOR

Birçok şehirde belediye başkanlıkları, kendi kentlerinde ihtiyaç sahibi olan , uzaktan eğitime erişimi olmayan vatandaşlara öğrencilere laptop ve tablet hediye ediyor. Siz de başvuru için belediyelere müraacat edebilirsiniz.

SELÇUK BAYRAKTAR BAŞLATTI: 83 BİN TABLET VERİLECEK

Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Twitter adresi üzerinden bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanyaya teknoloji şirketlerinden kısa sürede çokça destek geldi ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım toplandı. Toplanan yardımlarla 83 bin tabletlik para toplandığı ve 83 bin öğrenciye tablet hediye edileceğine yer verildi.

Kampanyaların başvuruları hakkında henüz bir resmi açıklama gelmedi. Belediye tablet kampanyaları için belediyelere müracaat edebilirsiniz.

BAŞVURU DUYURUSU GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN