8 Yıl Boyunca Kocasını ‘Kanserim’ Diyerek Aldatmıştı! Mahkeme O Kadına Acımadı

Tekstil Atölyesi sahibi H.Ç.’nin ‘Kanserim’ diyerek evden ayrılan ve 8 yıldır başka bir erkekle yaşadığı öğrenilen 3 çocuk annesi N.Ç.’ye açtığı boşanma davasında sonuç belli oldu.Çifti boşayan mahkeme N.Ç.’nin eşine 40 bin lira ödemesine karar verdi.

8 Yıl Boyunca Kocasını ‘Kanserim’ Diyerek Aldatmıştı! Mahkeme O Kadına Acımadı

İstanbul Aile Mahkemesine açılan davaya göre, İstanbul’da yaşayan 47 yaşındaki H.Ç. ile 40 yaşındaki N.Ç. 1998 yılında evlendi. Çiftin evliliklerinden üç çocukları dünyaya geldi.

2013 yılının ortalarına doğru kanser hastası olduğunu ailesine söyleyen N.Ç., tedavi nedeniyle Tekirdağ’a gitmesi gerektiğini belirterek küçük kızını da alarak evden ayrıldı. İki oğluyla evde kalan H.Ç., kanser tedavisi için eşine günümüze kadar 250 bin lira para gönderdi.

İki üç ayda bir eve uğrayan N.Ç.’ye elden ayrıca 150 bin lira para verildi.

Hürriyet’ten Ezgi Eğrikar’ın haberine göre H.Ç. ya da çocukları kendisini ziyaret etmek istediklerinde N.Ç. ise duygusal şekilde onlara engel oldu. ‘Beni böyle görmenizi istemiyorum’ dedi.

Çiftin büyük çocuğu zaman ilerledikçe annelerinden şüphelenmeye başladı.

Yaşam alanını göstermesi konusunda annesine ısrar eden R.Ç., gönderdiği paraların İstabul’dan çekildiğini gördü. Sonunda annesini ikna eden R.Ç., bulunduğu konuma giderek gördüğü manzara karşısında büyük şoka uğradı.

Annesinin yaşlı anne-babasıyla yaşayan bir adamla karı-koca hayatı yaşadığını gören R.Ç. durumu emniyete bildirdi.

Kadının eşi de boşanma davası açtı.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde 2 yıldır süren davada karar verildi.

Mahkeme heyeti H.Ç.’yi haklı bularak eşini aldatan kadına 40 bin lira tazminat cezası verirken, çifti de boşadı.