69 Yaşındaki Kadın, Evlilik Vaadiyle 3.5 Milyon Lira Dolandırıldı

69 yaşındaki emekli mali müşavir Hatice hanım, kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını ve 3.5 milyon lirasının gittiğini söyleyerek ATV ekranlarında yayımlanan Esra Erol'da programında kendisini dolandırdığını öne sürdüğü adamdan şikayetçi oldu.  

69 Yaşındaki Kadın, Evlilik Vaadiyle 3.5 Milyon Lira Dolandırıldı

Mehmet Aydın'ın kendisini 52 yaşında olarak tanıttığını söyleyen talihsiz kadın, şahsın genç görünümüyle ilgili de yalan söylediğini belirterek, "Mehmet Aydın'ın genç göründüğünü söyleyince bir trafik kazası geçirdiğini bu kazada eşini kaybettiğini, yüzünün kazada dağıldığını ve plastik cerrahların birçok kez ameliyatla düzelttiği yalanını söyledi. Ancak gerçek çok başka çıktı" ifadelerini kullandı.

Ortaöğretim mezunlarından yeni iş haberleri yayımlandı. Yeni iş haberlerini takip etmek için ücretsiz gruba katıl. Katılmak için TIKLA.

Sosyal medya üzerinden kendisinden 35 yaş küçük Mehmet Aydın isimli şahısla tanışan talihsiz kadın, evlilik hayaliyle Mehmet Aydın ile 7 kez buluştuğunu söyledi. Mehmet Aydın'ın kendisini 52 yaşında olarak tanıttığını söyleyen kadın, Aydın'ın kendisini ünlü bir ailenin üyesi olarak tanıttığını ve altın işleriyle uğraşan bir ailede çalıştığını söylediğini aktardı.

Talihsiz kadını kandırmak için fotoğraflarını montajlayarak ünlü ailenin arasında kendisini göstereen Aydın'a defalarca farklı gerekçelerle para gönderdiğini söyleyen Hatice Hanım, şahıstan şikayetçi olduğunu, gerekli cezaları almasını istediğini söyledi.