450 Bin Liralık Kürk İddiası Olay Olmuştu! Bülent Ersoy'dan Yanıt Geldi

55 tilkinin kürkünün kullandığı palto için 450 bin lira ödediği iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen ve tepkilerin odağı haline gelen sanatçı Bülent Ersoy, sessizliğini bozdu. Fotoğrafların eski olduğunu söyleyen Ersoy, kendisine karşı yürütülen söylemlerin dozunun artırılması için bu iddiaların özellikle ortaya atıldığını söyledi.

450 Bin Liralık Kürk İddiası Olay Olmuştu! Bülent Ersoy'dan Yanıt Geldi

Posta'dan Suna Akyıldız'a konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ersoy, hayatında hiç yalan konuşmadığını ve konuşmayacağını, sevimsiz görüneceğini bilmesi halinde de bunun değişmeyeceğini, söz konusu kürkü daha önce aldığını ve 55 tilkinin bu palto nedeniyle katledildiği iddialarının gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.

55 tilki ile 1 tilkinin katledilmesinde fark görmediğini kendisinin uzun süredir kürk almama konusunda söz verdiğini ve bu sözü de tuttuğunu söyleyen Bülent Ersoy, "O üzerimdeki kürk, yıllar önce alınmıştı. Sanki yeni sipariş vermiş almışım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Ayrıca her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten de son derece rahatsızım. Türkiye'de ve dünyada gelmiş geçmiş yıllara baktığımız vakit nice hayvanseverlerin dahi kürk giydikleri görüntüleriyle ortadadır. 55 tilki yalanını kim çıkarmış neresinden uydurmuş şaşkınlık içindeyim. Bu arada işin özüne inersek aslında bunun 1 tilkisi de bir, 55 tilkisi de" ifadelerini kullandı.

2017 yılında kürk almama konusunda söz verdiğinin altını tekrar çizen Ersoy, "Ben geçmiş yıllarda verdiğim söz üzerine o zamandan beri kürk almadım. Ama olanları da kapının önüne atacak halim yok. Bir insanın kürk satan dostu arkadaşı olması onun oradan her an alışveriş yapmış olduğunun göstergesi değildir. İşin özünü ve doğruluğunu bilmeden böylesine bir yargısız infaz yapıp konuyu infial haline getirme girişimini asla kabullenmiyorum. Bir insana beddualar edip ölümünü isteyecek duruma nasıl geldik ve nasıl bu kadar sevgisiz olabildik? Demek ki korona belası dahi insanları birbirine sevgi ile bağlayamamış. Çok yazık. Hakkımda söylenilen tüm kötü sözler sahiplerinindir." şeklinde konuştu.