4 Şehirde Korkunç Olay: 4 Kadın Cinayeti

Antalya, Osmaniye, Denizli ve İzmir'den korkunç haberler geldi. 4 kişi, tartıştıkları eşlerine saldırdı ve onları öldürdü.

4 Şehirde Korkunç Olay: 4 Kadın Cinayeti

Korkunç haberler: 4 kadın cinayeti.

4 şehirden gelen korkunç haberlerde 4 kadının cinayete kurban gittiği öğrenildi. Antalya'da cezaevinden izinli çıkan bir kişi, Osmaniye'de boşanma aşamasında olduğu eşinin yanına barışma bahanesiyle giden bir kişi, Denizli'de kızının yanına giden eşine suikast planı yapan kişi ve bir polis tartıştıkları eşlerini ve nişanlısını öldürdü.

ANTALYA'DA YAŞANAN OLAY

4 yıldır bulunduğu cezaevinden izinli çıkan Besat Doğan, boşanma aşamasında olduğu eşi Rabia Doğan ve H.B.'nin bulunduğu motosikleti arabasıyla takip etti. Ardından seyir halindeyken eşinin bulunduğu motosiklete kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 mermi isabet eden Rabia Doğan hayatını kaybetti.

OSMANİYE'DE YAŞANAN OLAY

Cemil F. bir süredir ayrı yaşadığı 12 yıllık eşi Serpil F. ile barışma bahanesiyle görüşmeye gitti. Çıkan tartışmada Cemil F.'nin bıçakla saldırdığı 3 çocuk annesi yaşamını yitirdi.

DENİZLİ'DE YAŞANAN OLAY

Denizli'de eşiyle aralarındaki tartışma sonrası evi terk eden kadın, kızının yanına yerleşti. Karısının bulunduğu apartmana gelen eş, üst katta kapısı olmayan boş daireden kızının dairesine atlayarak eşini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden koşarak kaçmaya çalışan cinayet zanlısı esnaflar tarafından yakalanarak polise teslim edildi

İZMİR'DE YAŞANAN OLAY

İzmir'in Konak ilçesinde arabada tartıştığı nişanlısını tabancayla öldüren polis memuru, aynı silahla intihar etti. Kadifekale Mahallesi'ndeki otoparkta otomobilde bulunan polis memuru Fırat K. ile nişanlısı olduğu öğrenilen Nagihan Ü. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Fırat K. kadını silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.