4 Ağustos Salı Bankalar, PTT ve Borsa Açık mı? Hisse Al Sat Yapılacak mı?

Bankalar 4 Ağustos günü açılacak mı? 4 Ağustos 2020 günü borsa işlemleri yapılacak mı? PTT Salı günü açılacak mı? PTT kargo çalışacak mı? İşte detaylar ve soruların cevapları.

4 Ağustos Salı Bankalar, PTT ve Borsa Açık mı? Hisse Al Sat Yapılacak mı?

4 Ağustos 2020 Salı PTT, borsa ve bankalar açık mı?

2020 yılı Kurban Bayramı tatili 30 Temmuz öğleden sonra başlamıştı. Arife gününde yarım gün çalışan personeller öğle saatlerinde tatile girmişti. 

30 Temmuz tarihi öğleden sonra başlayan resmi tatil, 31 Temmuz, 1 Ağustos, 2 Ağustos ve 3 Ağustos günlerinde de devam etti. 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü ise Kurban Bayramı 'nın 4'üncü günüydü. Bayramın 4 'üncü gününün de sona ermesi ile birlikte resmi tatil sona erdi. 4 Ağustos 2020 günü kamu kurumları ile özel sektör kuruluşları işbaşı yapacak. 

PTT AÇIK MI? PTT KARGO ÇALIŞACAK MI?

4 Ağustos 2020 günü resmi tatil sona erecek ve sabah PTT , normal işlemlerine başlayacak. PTT Kargo da Salı günü ile birlikte işlemlerine devam edecek.

BANKALAR AÇIK MI?

4 Ağustos 2020 günü resmi tatilin sona ermesi ile birlikte bankalar mesailerine başlayacak. Tatil süresinde yapılan EFT'ler 4 Ağustos günü hesaplara geçecek.

BORSA AÇIK MI? HİSSE SENEDİ İŞLEMLERİ AL-SAT YAPILABİLECEK Mİ?

4 Ağustos günü bankaların açılması ve Türkiye 'de piyasa işlemlerinin başlaması ile birlikte hisse senedi işlemleri de başlayacak. Borsa sabah saat 9.55 'te açılacak. Borsa İstanbul işlemlere başlayacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA