4-5 Ekim A101 ve BİM İndirimli Ürünler Kataloğu

BİM ve A101 marketler, 4-5 Ekim tarihlerinde indirim günleri aktüel katalogları yayımlandı. Yayımlanan aktüel ürünler kataloğunda çok sayıda üründe indirime gidildiği belirtildi. İşte aktüel ürünler kataloğu.

4-5 Ekim A101 ve BİM İndirimli Ürünler Kataloğu

BİM ve A101 indirimli ürünler kataloğu.

Türkiye 'nin dört bir yanında bulunan binlerce şubesi ile ucuz ürünleri vatandaşlara ulaştıran BİM ile A101 marketler, bu haftanın indirimli ürünlerini açıkladı.

Açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünen ve her dönem yeni şubeler açıp daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedef haline getiren BİM ile A101 marketler, çok sayıda ürünü kaliteli ve ucuz şekilde tüketicilere ulaştırmaktadır. 

Ucuz ve kaliteli ürünleri bulundurması ile vatandaşların son dönemlerdeki tercihi olan bu marketler, her hafta indirimli günler düzenlemektedir. A101 her haftanın Perşembe günü, BİM ise her haftanın Cuma günü indirimli günler düzenlemektedir. 

ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ

Son günlerde döviz kurunun fırlaması ve tüm ürünlere art arda gelen zamlar, dar gelirli vatandaşların adeta belini büktü. Bu nedenle vatandaşlari ndirim günlerini ve indirimli ürünleri araştırıyor.

BİM ve A101 tarafından yapılan açıklamada, Perşembe ile Cuma günlerinde onlarca üründe önemli indirimler yapıldığı bildirildi. 

Yapılan açıklamada indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. İşte açıklanan indirimli ürünler kataloğu şu şekilde;

BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ İSE ŞU ŞEKİLDE;

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA